close

U bevindt zich mogelijkerwijs op de verkeerde internetpresentatie van OBO-Bettermann. U kunt naar de volgende landvarianten omschakelen:

Wij zijn uw partner - De partner van de vakman

Wij zijn uw partner - De partner van de vakman

DOE MEE EN WIN!

Vanaf 18-01-2019 starten wij met een Facebookwedstrijd waarbij leuke prijzen zijn te winnen! U hoeft zich alleen maar aan te melden via het formulier, dan wordt er een GRATIS pakket naar u toegestuurd. Maak met dit pakket vol OBO producten een creatieve creatie, maak er een foto/video van, stuur deze in, verzamel zoveel mogelijk likes en wie weet bent u de gelukkige winnaar van één van onze prijzen! U doet toch ook mee?!

Waaraan moet een goede zakenpartner voldoen?

We begrijpen wat u nodig heeft en vinden de juiste oplossingen voor uw behoeften. Door de combinatie van vele jaren ervaring, diepgaande vakkennis en eerlijke producten, vergemakkelijken wij uw werk - gegarandeerd!

"EN KLAAR" – daar gaat het om wanneer u voor de producten van OBO BETTERMANN kiest.
OBO-producten helpen u om snel en gemakkelijk uw taken te voltooien. “EN KLAAR”. We weten dat u afhankelijk bent van betrouwbare en eenvoudig te installeren producten.
Om slechts één voorbeeld uit het brede assortiment te noemen, biedt de OBO-Quick-serie drie verschillende soorten halogeenvrije kabel- en buisklemmen voor tijdbesparende en veilige bevestiging van kabels en elektrische installatieleidingen. Onze verbindings- en bevestigingssystemen zijn betrouwbaar en garanderen een efficiënt gebruik – Goed. Eenvoudig. Betrouwbaar. Dat is ons motto als het gaat om de verbindings- en bevestigingssystemen van OBO. We weten dat onze klanten waarde hechten aan onze producten omdat ze erop kunnen vertrouwen, maar bovenal garanderen ze snel en efficiënt werk. Dit is waarom wij met volledige overtuiging kunnen zeggen dat we de juiste partner zijn.

OBO Quick-serie

Profiteer van kortere montagetijden bij het monteren van installaties op muren en plafonds, zowel binnen als buiten. Met de OBO-Quick-serie ben je zo klaar!

De wedstrijd loopt van 18-01-2019 tot 15-03-2019. Van 16-03-2019 tot 16-04-2019 is er de mogelijkheid om te stemmen voor de inzendingen die online zijn ingediend via onze Facebookpagina OBO BETTERMANN Nederland.

Deelnemers hebben een goede kans om te worden beloond! Terwijl "EN KLAAR" op ieders lippen staat, geven we leuke prijzen weg!

Zo werkt het:

U registreert zich hier, verwerkt OBO VBS-producten en dient een foto of video van uw kunstwerk in. Ga zo creatief mogelijk aan de slag, om zo veel mogelijk likes te vergaren!

Elke door ons vrijgegeven inzending zal worden gepubliceerd op onze Facebookpagina. Vanaf dat moment kan er d.m.v. likes en reacties worden gestemd. De 3 inzendingen met de meeste likes op het moment dat de wedstrijd eindigt, winnen één van de 3 mooie prijzen. Dus deel, stem, breng vrienden en collega’s op de hoogte en duimen maar!

... EN KLAAR!

De eerste 250 deelnemers die zich aanmelden, ontvangen van ons de EN KLAAR actiebox. Hierin zitten een selectie van OBO VBS verbindings- en bevestigingssystemen en goodies, welke je kunt gebruiken voor je wedstrijdpost.