Nieuws
12. Juli 2018

DE STILLE REDDER BIJ CALAMITEITEN

Weer een mooi interview met Joeri Claus, Technisch Commercieel Adviseur functiebehoud en brandveiligheidssystemen bij OBO BETTERMANN over de expertise van OBO op het gebied van functiebehoud in Installatie en Bouw Nederland

“Het is maar goed dat we niet constant stilstaan bij onze veiligheid in gebouwen en openbare ruimten. Toch gebeurt er achter de schermen veel om ervoor te zorgen dat bij brand iedereen een maximale kans heeft op een veilig heenkomen. OBO BETTERMANN uit Mijdrecht is zo'n "stille held". Met een verregaande expertise op het gebied van functiebehoud van systemen in geval van brand, zorgt dit bedrijf ervoor dat kabels voor (nood)stroomvoorziening en data zo lang mogelijk dienst blijven doen......."

lees verder http://www.installatieenbouw.nl/stille-redder-calamiteiten/