Nieuws
06. Juni 2019

De nieuwe X-serie kabeldozen: extreem belastbaar

X-TREME – de nieuwe X-serie kabeldozen
Met de X-serie levert OBO BETTERMANN een serie kabeldozen die bestand zijn tegen de zwaarste mechanische belastingen.

Speciale introductie actie
Schaf nu één van onderstaande artikelen aan bij uw elektrotechnische groothandel, en ontvang een gratis gereedschapstool, inclusief 8 bitjes. Met deze handige tool wordt het openen van de kabeldozen Xtra makkelijk. OP = OP

De actieproducten:

De pérfecte kabeldoos voor iedere toepassing
Door het gebruik van speciale kunststoffen op basis van polycarbonaat, voldoet de X-serie met IK09 aan de eisen voor de hoogste slagvastheid. De hoogwaardige kwaliteit van de X-serie is door de beproevingen conform NEN-EN-IEC 60670 deel 1 en 22 gewaarborgd. Dit alles maakt de X-serie kabeldoos tot de pérfecte kabeldoos voor o.a. in de industrie!

• Extreem belastbaar
  • Bijzonder hoge slagvastigheid
  • Grote bedradingsruimte
  • Eenvoudige montage d.m.v. binnen-, buiten- of hoekbevestigingen
  • Verkrijgbaar in diverse kleurcombinaties
  • Functioneel en doordacht design

De X-serie voldoet aan alle eisen die worden gesteld aan moderne en praktijkgerichte installatiedozen.

Verkrijgbaar in diverse uitrustingen bij uw elektrotechnische groothandel.
Meer informatie? Neem gerust contact op met ons!
Tel: 0297-51 57 00 – E-mail: info@obo-bettermann.nl

• 40 - Booklets 5176

De nieuwe X-serie kabeldozen
    0,72 MB, PDF
    Download