close

U bevindt zich mogelijkerwijs op de verkeerde internetpresentatie van OBO-Bettermann. U kunt naar de volgende landvarianten omschakelen:

Nieuws
16. Oktober 2019

OBO Bettermann neemt bedrijfssegment Cable Management over van REHAU

Uitbreiding van onze kerncompetentie: het Duitse federale kartelbureau (Bundeskartellamt) heeft goedkeuring verleend voor de overname.

Menden. OBO Bettermann neemt vanaf 1 februari 2020 het bedrijfssegment Cable Management over van de REHAU-groep. Het kartelbureau heeft zijn goedkeuring aan deze overname gegeven. De juridische toetsing van het Kartelbureau was noodzakelijk, gezien de marktrelevantie van OBO Bettermann.

Voor het familiebedrijf OBO Bettermann - een toonaangevende fabrikant van installatiesystemen voor de elektrotechnische uitrusting van gebouwen en fabrieken - betekent de overname, inclusief de productiefaciliteiten, een duurzame uitbreiding van hun belangrijke producteenheid voor kabelkanaalsystemen.

“Met deze acquisitie breiden we ons assortiment uit, vooral in belangrijke internationale groeimarkten. OBO versterkt zijn kerncompetentie en marktrelevantie,” aldus Ulrich Bettermann. Beide partijen zijn overeengekomen geen informatie over de aankoopprijs bekend te maken.

16 oktober 2019

Over OBO Bettermann
OBO Bettermann is wereldwijd aanwezig in meer dan 60 landen. Het assortiment bestaat uit 30.000 elektrotechnische infrastructuurproducten: verbindings- en bevestigingssystemen, bliksem-/overspanningsbeveiliging, kabeldraagsystemen, brandbeveiligingsystemen, wandgoot- en kabelkanaalsystemen, inbouwapparatuursystemen en ondervloersystemen. Het bedrijf heeft wereldwijd meer dan 4.200 mensen in dienst en is internationaal actief op diverse productielocaties in o.a. Duitsland, Hongarije, Rusland, India, Zuid-Afrika, de VS en het Verenigd Koninkrijk. OBO Bettermann genereert een jaaromzet van meer dan 600 miljoen euro.