OBO Construct

Ontwerpsoftware voor kabeldraagsystemen

De volledig nieuwe tool voor de professionele gebruiker. De nieuwe AutoCAD-Plug-In is in vele talen beschikbaar en biedt vele voordelen:

• Eenvoudige installatie
  • Stuklijst inclusief bijbehorende materialen
  • Bestekteksten exporteerbaar
  • Vereenvoudigde bediening
  • Verbeterde weergave van de onderdelen
  • CableFilling geïntegreerd

Download

Met de gratis plugin voor AutoCAD kunnen 3D-modellen van OBO-kabeltrace's en montagemateriaal eenvoudig in bestaande tekeningen worden geïntegreerd. Aangemaakte componenten kunnen ook op computers worden bekeken, waarop OBO Construct KTS CAD niet is geïnstalleerd. Daardoor kunnen tekeningen, inclusief de aangemaakte componenten, probleemloos worden vervangen en verder worden verwerkt. Gebruikers kunnen te allen tijde een overzichtelijke stuklijst genereren, die alle gebruikte OBO-componenenten bevat.

Systeemvoorwaarden:
• AutoCAD© en verticale producten, versie 2017 of hoger
• Windows 7 en Windows 8

Leverbaar voor de versies
AutoCAD© 2017
AutoCAD© 2018
AutoCAD© 2019
AutoCAD© 2020

• Gallery - Construct CAD
  • Gallery - Construct CAD
  • Gallery - Construct CAD
  • Gallery - Construct CAD
  • Gallery - Construct CAD