• Nieuws

Be electrified: zien wij elkaar tijdens de light + building 2024?

Van 03 tot 08 maart trekt de Light+Building weer tienduizenden internationale bezoekers naar Frankfurt am Main. Voor onze branche is dit een belangrijk evenement gezien deze is gericht op de energietransitie en verlichtingstrends in alle facetten: elektrificatie, digitalisering van huis- en gebouwservicetechnologie & beveiligingstechnologie. Natuurlijk zijn wij daarbij!

Met de beursclaim van dit jaar "Be electrified" onderstreept Light+Building het belang van elektrificatie voor de drie topthema's duurzaamheid, connectiviteit en werk+leven. Onderwerpen, die ook op de stand van OBO een grote rol zullen spelen.

De elektrische infrastructuur van de toekomst: ontdek de highlights van de OBO-beursstand

"Be electrified" – dit motto geldt ook voor de beursstand van OBO. Want ons doel voor de komende jaren is vormgeven van de elektro-infrastructuur van de toekomst, en op deze missie nemen wij de beursbezoeker graag mee. Toekomstgerichteoplossingen voor branches zoals de PV, datacenters of bouwen in bestaande constructies staan steeds meer centraal bij ons. Ontdek op onze beursstand de vele oplossingen voor deze segmenten en profiteer van onze expertise. Zo wordt bijvoorbeeld ons omvangrijke assortiment voor de beveiliging van fotovoltaïsche installaties dit jaar met innovatieve PV-montagesystemen uitgebreid. Graag beantwoorden wij persoonlijk al uw vragen daarover.

Naast alle product highlights op het gebied van de industriële installatie, gebouwinstallatie en beveiligingsinstallatie mogen natuurlijk onze digitale tools niet ontbreken. Laat onze OBO-experts u kennis maken met de myOBO-app, BIM@OBO en onze populaire planningssoftware OBO Construct via Service@OBO.

Met een eigen themahoek geven wij duurzaamheid ook dit jaar een bijzondere plek op onze beursstand. Daarmee onderstrepen wij de grote waarde, die dit onderwerp voor OBO heeft. Zie welke maatregelen en initiatieven wij al in onze internationale vestigingen hebben opgenomen en hoe wij met onze producten voor meer duurzaamheid zorgen.

Zoals altijd is er bij onze beursdeelname ook weer sprake van een veelzijdig programma. , Met onder andere nieuwe innovaties, verlotingen en een wedstrijd. Dit maakt ons beursprogramma compleet.

De OBO-beursstand vindt u hier: hal 12.1, stand D90, E90, E91. Wij verheugen ons op uw bezoek!