• Productnieuws
  • Nieuws

Nieuwe brandveiligheidsrichtlijn voor de elektrotechnische installatie

Levens beschermen. Waarden behouden: De 2e editie van de brandbeveiligingsgids biedt belangrijke en nuttige informatie die onmisbaar is bij het plannen en implementeren van brandbeveiligingssystemen.

Professionele brandbeveiliging vormt tegenwoordig schijnbaar onoverkomelijke obstakels voor veel planners en installateurs van gebouwentechniek. Installaties lopen als netwerken door complexe gebouwstructuren. De kunst van het ontwerpen is, de verschillende installaties, zoals toevoer en afvoer, verwarming, ventilatie en airco, met de elektrische installatie in evenwicht te brengen.

Bovendien groeit de aandacht voor de brandbeveiliging in gebouwen. Zodra de eerste stap van de brandveiligheidsplanning is afgerond, worden de betreffende systemen en componenten geïnstalleerd. Ook hier worden installateurs met eisen geconfronteerd, die niet direct kunnen worden geïmplementeerd.

Met deze brochure willen wij u de samenhang van brandbeveiliging in de technische gebouwuitrusting toelichten. Hier gaat u naar de download: